Presentació dels 21 nous metges i infermeres que es formaran com a especialistes a Osona

Presentació dels 21 nous metges i infermeres que es formaran com a especialistes a Osona

Aquest dijous 30 de maig, a les 13:00 h, se celebrarà a l’Hospital Universitari de Vic l’acte de presentació dels nous metges i infermeres residents que comencen la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d’Osona.

Procedents de la convocatòria 2018-19, s’incorporen al Consorci Hospitalari de Vic sis metges, que es formaran respectivament en les especialitats de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1), Geriatria (2), Psiquiatria (1) i Medicina Interna (1); i dues infermeres en l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia (llevadores). Alhora, també s’incorporen onze metges i dues infermeres que es formaran com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària entre els centres d’atenció primària de la comarca i l’Hospital Universitari de Vic. Onze d’ells estaran adscrits a la Unitat Docent de la Catalunya Central, de l’Institut Català de la Salut, i els altres dos a ACEBA (que agrupa els CAP gestionats per entitats de base associativa).

Aquest últim curs acadèmic, el Consorci Hospitalari de Vic ha format un total de 27 metges interns residents (MIR) i quatre llevadores internes residents (LLIR) i ha col·laborat en la formació com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària d’uns altres 36 metges i cinc infermeres.

L’acte, dirigit per la directora de Transferència de Coneixement del CHV, Dra. Núria Roger, i la cap d’estudis, Dra. Susanna Vilaseca, estarà obert al públic i als mitjans de comunicació.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte