La Unitat Docent Territorial de Manresa s'inaugurarà el proper 2 de desembre

Unitat Docent Territorial de Manresa

La Unitat Docent Territorial de Manresa s'inaugurarà el proper 2 de desembre

Coincidint amb l’inici d’aquest curs acadèmic, la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha posat en marxa la seva Unitat Docent Territorial a Manresa. Aquest curs un total de 31 alumnes de tercer curs del grau en Medicina fan classe en aquestes noves instal·lacions, ubicades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Althaia.

Per inaugurar el nou equipament, el proper dilluns 2 de desembre (16.00h) tindrà lloc una visita guiada per les instal·lacions de la Unitat Docent a càrrec del seu coordinador, el Dr. Jordi Aligué, professor de la Facultat i metge de la Unitat de Geriatria d’Aguts del servei de Medicina Interna a Althaia.

L’acte estarà presidit per Valentí Junyent, alcalde de Manresa i president del Patronat de la Fundació Althaia, i hi participaran el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Josep Arimany, i la seva directora general, Marina Geli, el rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, així com el degà de la Facultat de Medicina, Ramon Pujol.    

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte