La Dra. Elvira Bisbe impartirà la lliçó de curs de la Facultat de Medicina

Dra. Elvira Bisbe

La Dra. Elvira Bisbe impartirà la lliçó de curs de la Facultat de Medicina

La doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i anestesiòloga a l'Hospital del Mar-Hospital de l'Esperança, serà l'encarregada d'impartir la lliçó del curs acadèmic 2021-2022 de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) amb una conferència titulada "La medicina, els metges i les metgesses del futur". La inauguració de curs també comptarà amb la presència del president de la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Josep Arimany i del degà de la Facultat, Ramon Pujol, entre altres. 

Tot seguit, es procedirà a fer el lliurament dels premis a l'excel·lència acadèmica, els quals reconeixen els dos millors expedients acadèmics de cada curs. En total es lliuraran vuit premis per un import de 4.000 euros cada un. Així mateix també es lliuraran els premis a la pràctica clínica que atorga l'empresa Casa Tarradellas. En aquest cas són vuit premis per un import de 2.925 euros cada un que rebran vuit alumnes de cicle clínic amb les millors notes a l'assignatura de pràctica clínia realitzada en centres assistencials i hospitalaris arreu de Catalunya, realitzada el curs passat quan feien tercer i quart.

L'acte, que enguany serà presencial seguint totes les mesures de seguretat vigents, tindrà lloc el proper dijous 20 de gener a les 13 h, a la sala d'actes de la Facultat de Medicina (Can Baumann). Per poder-hi assistir presencialment és imprescindible confirmar l'assistència abans del dia 16 de gener a través d'aquest formulari. L'aforament és limitat. 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte