Jordi Amblàs, premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

Moment del lliurament de guardons amb Jordi Amblàs (esquerra) i altres premiats

Jordi Amblàs, premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

El professor de la Facultat de Medicina Jordi Amblàs ha estat guardonat amb el Premi a l'Excel·lència Professional que anualment atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). El lliurament del reconeixement va tenir lloc dijous passat, 21 de novembre, a les Drassanes de Barcelona, en el marc de l’acte commemoratiu del 125è aniversari de la fundació del COMB.

Jordi Amblàs és metge geriatre, doctor en Cures Pal·liatives per la UVic-UCC i adjunt de la Unitat Geriàtrica d’Aguts de l’Hospital Universitari de Vic – Hospital Universitari de la Santa Creu. És el coordinador del grup de recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3RG) i coordinador de recerca de la càtedra de Cures Pal·liatives de la UVic-UCC i també del mòdul sobre malalties avançades del màster en Atenció i Cures Pal·liatives que la UVic-UCC imparteix juntament amb la UAB i l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. A més, posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

En aquesta ocasió s’han reconegut 51 metges i cinc equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte