El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños inaugurarà el curs acadèmic del Consorci Hospitalari de Vic

Josep-Eladi Baños, rector de la UVic-UCC

El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños inaugurarà el curs acadèmic del Consorci Hospitalari de Vic

El rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep-Eladi Baños, serà l’encarregat d’inaugurar, el proper dimarts 12 de novembre (13.00h), el curs acadèmic 2019-2020 del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Ho farà amb la conferència magistral “La medicina del futur i la seva repercussió a la docència universitària", en el marc d’un acte que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

El nou curs acadèmic es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, del qual la UVic-UCC forma part, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic. L'acte també comptarà també amb la presència de representants i professionals de la Fundació Hospital de la Santa Creu.

Al final de la sessió es lliuraran els reconeixements anuals del Consorci a les millors publicacions científiques i a la millor comunicació realitzades pels seus professionals durant el curs passat. També s’homenatjarà aquells que durant els darrers mesos han obtingut el grau de doctor.  

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte